GOLF HARRASTAMINEN  QUARTEIRA - VILAMOURA ALUEELLA.
 
  1/7 VILA SOL, TORSTAINA 19. LOKAKUUTA 2023 klo 10.30-11.51, väylät: Prime 1-9 + Challenge 10-18. Pistebogey + Divisioonan sisäinen parikilpailu
 


ILMOITAN OSALLISTUMISESTANI!           
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 13.10.2023 klo 12.00.

GOLF -VILA SOLin kentällä 7 kierroksen turnaus syksy 2023- kevät 2024.

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.

"Raha"kilpailu, jossa seitsemästä pelistä syksy (3 kpl)  ja kevät (4 kpl) otetaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta lopputuloksiin.
Pelaajat on jaettu tasoituksen mukaan kahteen divisioonaan.
Divisioona 1: tarkka HCP 0 - 19,9 ja Divisioona 2: tarkka HCP 20,0 - max. 36,0. Slope aina kentän tasoitustaulukon mukaisesti.
 
Jos kilpailija aloittaa Vila Sol turnauksen seitsemän osakilpailun sarjan divisioona ykkösessä niin hänen on jatkettava siinä koko kilpailukauden läpi, jolloin max. HCP on 19,9 vaikka tasoitus muuttuisi kauden aikana korkeammaksi.
Halutessaan pelaaja voi siirtyä kesken kilpailukauden divisioona ykkösestä divisioona kakkoseen uudella tasoituksella, jolloin divisioona ykkösen aikaisempia tuloksia ei huomioida divisioona kakkosen lopputuloksissa.

Miehet keltaisilta, naiset punaisilta. Tasatuloksessa voittaja on pienemmällä tasoituksella pelaava pelaaja.

Myös paras Div 1. ja Div 2. scratch ( Parhaan scratchin voi sama pelaaja voittaa vain 2 kertaa kaudella, sen jälkeen toiseksi paras palkitaan
ja lähimmäksi lippua 2:lla lyönnillä / holari väylällä 13.  Palkitaan paras nais- ja miespelaaja.

Lisäkilpailuna Divisioonan sisäinen parikilpailu.
Parikilpailussa pistebogeytuloslaskenta: 1 väylältä paras, 2 väylältä molemmat, 3 väylältä paras, 4 väylältä molemmat jne.  = joukkueen tulos.

Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti: Divisioonan WHS-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla slopella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus. Divisioonan kaksi parasta joukkuetta palkitaan.

Mukaan sopii 40 ensiksi ilmoittautunutta pelaajaa sääntöjen mukaan.
1. Etuoikeus Algarven Suomi  Seuran jäsenillä (Aina ennen ei jäseniä).
2. Ei Algarven Suomi-Seuran jäsenet ja muut vieraspelaajat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu ASS jäseniltä 5,00 € palkintoihin, ei jäseniltä 6,00 €.

Vieraspelaajahinta high season 80,00 €. CNIG kortilla hinta 35,00€?. Buggy Pestana jäsenille 30,00€, ei jäsenille 40,00€

HUOM: Ilmoittautumislomake ei toimi portugalilaisella palvelimelle, joten lähetä vapaamuotoinen ilmoittautumisesi suoraan sähköpostiini: jorma.vesterinen@kolumbus.fi

Kilpailu: Nimesi, ja tasoituksesi. Jos olet uusi pelaaja Vila Sol turnauksessa niin myös yhteystietosi, Pestana jäsenyytesi, Pestanan kotikenttäsi ja Algarven Suomi-Seuran jäsennumerosi.

Lounastajat: Sinun ja seuralaisesi nimet. Ilmoita myös alla olevista ruokavalinnoista 1, 2, 3 tai 4 vai tilaatko Ala Carte listalta.

LOUNASILMOITTAUTUMINEN

LMOITAN OSALLISTUMISESTANI LOUNAALLE perjantaina 20.10.2023 klo 13.00 Restaurante Girassol Quarteiran rantakadulla!
(Keskiviikkotapaamisbaarimme)                                      Kartta ravintolaan viereisestä valikosta!

Terassille sopii 30 henkilöä, etuoikeus pelaajilla, sitten heidän seuralaisillaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää!

HUOM: Ruokailuun ilmoittautuessasi sitoudut tulemaan paikalle! 

HUOM: Ilmoittautumislomake ei toimi portugalilaisella palvelimelle, joten lähetä vapaamuotoinen ilmoittautumisesi suoraan sähköpostiini: jorma.vesterinen@kolumbus.fi

Kilpailu: Nimesi, ja tasoituksesi. Jos olet uusi pelaaja Vila Sol turnauksessa niin myös yhteystietosi, Pestana jäsenyytesi, Pestanan kotikenttäsi ja Algarven Suomi-Seuran jäsennumerosi.

Lounastajat: Sinun ja seuralaisesi nimet. Ilmoita myös ruokavalintasi alla olevasta listasta tai syöttekö jotain muuta listalta!

           1. Grilled Sliced Rump Steak 15,00€       2. Chicken Stroganoff  11,00€       3. Cod-Fish Portuguese Style in the Oven 14,00€       4. Vegetarian: Mediterrânean Coucous Salad 8,00€

Drinks: Caneca, large beer: 3,60€, Glass House Wine, Red, White or Rosé 3,00€, Soft Drinks: Cola, Fanta, Sprite 2,50€,  Small Water: 1,10€

Coffee with Milk: 1,70€, Black Coffee 1,10€, Expresso: 1,00€
 

 
HUOM: LÄHETÄN SÄHKÖPOSTIISI ILMOITUKSEN ILMOITTAUTUMISESI SAAPUMISESTA KIRJATTAVAKSI!
Jos et saa vahvistusta vuorokauden sisällä niin ilmoita siitä jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 

 Paluu alkuun tästä!