GOLF HARRASTAMINEN  QUARTEIRA - VILAMOURA ALUEELLA.
  PESTANA GOLF TURNAUSSÄÄNNÖT
 Paluu alkusivulle tästä!

Vila Sol turnauksen erillissäännöt päivitetty 1.1.2021

GOLF-KILPAILUJEN TASOITUKSET! 

Algarven Suomi Seuran (ns. kuukausikilpailut ja Vila Sol turnaus) järjestämissä kilpailuissa noudatetaan 1.1.2020 alkaen seuraavia WHS tasoituskäytäntöjä. 

WHS tasoitusjärjestelmän periaatteita ovat mm. seuraavat asiat:  Tasoitusmuutokset tulevat voimaan heti kierroksen jälkeen riippumatta siitä, ONKO TULOS SIIRRETTY TIETOKONEJÄRJESTELMÄÄN. Sinun velvollisuutenasi on tietää aina TARKKA TASOITUKSESI. '  

1. Jos henkilön tasoitusseuranta on Portugalissa (pelaajalla on Portugalin liiton kortti) :
Kuukausikilpailuissa, kun Pestana hoitaa tuloslaskennan, tasoitusta laskevat tulokset ilmoitetaan pelaajan seuralle. Pelaaja voi myös itse päivittää tasoitustaan liiton sivuilla 4 kertaa kuukaudessa.

2. Jos pelaajan tasoitusseuranta on Suomessa: Tasoituskierroksen syöttäminen on mahdollista eBirdien (Android/IOS) liitetyn Gamebook tai mScore -sovelluksen avulla: https://golf.fi/pelaajalle/tasoitusjarjestelma/

3. Jos pelaaja ei käytä kumpaakaan yllämainittua tasoitusjärjestelmää tai kohdan 1 mukaiset korjaukset eivät välity perille, hänen tulee kuitenkin huomioida pelaamansa kilpailutulokset (ainakin Kuukausikilpailut ja Vila Sol turnaus) omassa tasoituksessaan ja ilmoittaa korjattu tasoitus kilpailun järjestäjälle ennen kilpailua.

Huomautukset ja kyselyt:

Kuukausikilpailut: Juhani Hacklin  algarven.golfarit@gmail.com
Vila Sol turnaus: Heikki Horstia  heikki.horstia@gmail.com

KILPAILUT 

HUOM ! Tämä ei ole Algarven Suomi-seuran kuukausikilpailujen kanssa ’kilpaileva’ hanke vaan yhteistyössä sovittu ylimääräinen golfkilpailu turnee.

Pelaamme yhteensä seitsemän (7) osakilpailun turnauksen Vila Solin kentällä, yksi kilpailu kuukaudessa lokakuu - huhtikuu. Lopputuloksiin huomioidaan jokaiselta neljä (4) parasta tulosta = kilpailua. Eli kolmessa kilpailussa on varaa epäonnistua tai olla jopa pois.

Pelaamme 2 eri sarjaa : DIVISIOONA 1. WHS 19,9 ja alle  SEKÄ DIVISIOONA 2, WHS 20,0 ja yli. Kilpailukauden ensimmäisen kisan jälkeen ei voi vaihtaa sarjaa Divisioona 1:stä Dividioona 2:een.
Jos Divisioona 1:n pelaajan tasoitus on myöhemmin muuttunut lukemaan yli 19,9 pelaa hän kuitenkin tasoituksella 19,9 ja sitä vastaavalla slopella tai alemmalla tasoituksella kun tasoitus on silloin hänen virallinen WHS.
Whs luonnollisesti voi muuttua ylemmäs tai alemmas ja se huomioidaan slopessa. Korkeamman WHS:n omaavat voivat osallistua halutessaan alemman WHS:n sarjaan,
mutta silloin korkein hyväksytty tasoitus on 19,9 ja SLOPE tietysti aina kentän mukaisesti. Maximi hyväksytty tarkka WHS on aina 36,0. 
Osallistumismaksut jaetaan aina 50/50 kahteen eri pottiin = kahdelle eri sarjalle riippumatta osallistujien kulloisestakin määrästä.

Mukaan sopii 40 ensiksi ilmoittautunutta pelaajaa sääntöjen mukaan. HUOM: Säännöt täsmentyneet 1.5.2023
1. Etuoikeus Algarven Suomi  Seuran jäsenillä ilmoittautumisjärjestyksessä. (Aina ennen ei jäseniä).
2. Ei Algarven Suomi-Seuran jäsenet ja muut vieraspelaajat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kymmenen parasta pelaajaa per sarja/kilpailu saa pisteitä. Voittaja saa 12 pistettä, toinen 10 pistettä ja kolmas 8 pistettä ja siitä eteenpäin 7, 6 , 5 jne... Viisi kilpailua ovat normaaleja pistebogey kilpailuja täysin tasoituksin (kuitenkin max .36 hcp), yksi kilpailu on tasoituksellinen (max.36) lyöntipeli ruotsalaissäännöllä (max. tulos=par+5) ja yksi pistebogeykisa puolikkain tasoituksin.

Noudatamme Suomen golfliiton kilpailusääntöjä. Mahdollisesta talvisäännöstä informoidaan joka kerran erikseen.

Jokaisen kilpailun yhteydessä pelataan lisäkilpailu joka ilmoitetaan kilpailukalenterissa.

Osallistumismaksu on 5,00 euroa per kilpailu, mikä maksetaan ennen kutakin kilpailua pelikorttia lunastettaessa. Ei ASS:n jäseniltä 6,00€.
Tietysti jokainen maksaa Pestanan  vaatimat pelimaksut (Pestanan jäsenet saavat pelata pelioikeudellaan Pestanan kentillä ilmaiseksi.) 
Kerätyt osallistumismaksut MIINUS ERIKOISKILPAILUJEN PALKINNOT jaetaan potista lyhentämättöminä seuraavasti :

Divisioonansa voittaja on siis neljästä osakilpailusta eniten pisteitä kerännyt pelaaja ja hän saa sarjansa kokonaispotista 50 % , toinen 35 % ja kolmas 15 % . Tasapisteissä alemmalla tarkalla tasoituksella pelannut pelaaja on voittaja. Jos senkin jälkeen tilanne olisi tasan, potti ’jaetaan’ tasan.

Kisatulokset ja kokonaispistetilanne https://www.vilasol.algarvensuomiseura.fi
Kilpailupäivää seuraavana päivänä pyrimme järjestämään yhteisen omakustenteisen lounaan / illallisen halukkaille pelaajille ja heidän puolisoilleen. (seuralaisilleen) Myös muut golfin ystävät ovat tervetulleita jos ravintolapaikkoja riittää.

Jonkin kisan yhteydessä pyrimme järjestämään myös Quarteira – Vilamoura - Portomao - Alvor ja Muut 'Kylä'kilpailun, jossa huomioidaan 5 parhaan tulokset per kylä.
Jos muualta Algarvesta tulee tarpeeksi osallistujia niin he ovat yksi yhdistelmäjoukkue. Jos yhdistelmäjoukkueessa on enemmän pelaajia kuin Quarteira - Vilamoura  - Portimao - Alvor joukkueissa niin joukkueet tasataan pelaajalukumäärän suhteen.
Palkitaan voittajakylän kaikki 5 pelaajaa, kakkoskylän 3 parasta pelaajaa, kolmoskylän 2 parasta ja neljännen paras pelaaja.

Kilpailun vetäjinä toimivat Jorma Vesterinen puh: +351912982614 jorma.vesterinen@kolumbus.fi ja Heikki Horstia puh: +351969416929 heikki.horstia@gmail.com

Lähtöluettelon voit katsoa lähtöluettelo-sivulta noin viisi päivää ennen kilpailua!

 Paluu alkusivulle tästä!